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Der Verfahren für die Fregolaproduktion ist Schatze der sardische Tradition. In manche Inselsteilen gibt es noch der Brauch, dieses Erzeugnis selbst zu machen, durch ein geschicktes der Hände. Heute kann man die Fregola in Handarbeit hergestellt unserer Website finden.
Pasta aus Hartweizengrieß, geröstet, mit Bronzeformen teilweise in Handarbeit hergestellt.
Hergestellt von: Pastificio Sant'Isidoro.
Zutaten: Hartweizengrieß, Wasser.
Verpackung: 500g.
Allergene: Es enthält Glutin, Weizen.
Anlass: Für Sie und Ihre Gäste, Brunch, Aperitiv, Festlicher Anlass
The fregola, in Sardinian fregula is a typical Sardinian artisan pasta which comes form Campidano of Cagliari and Oristano. It is a handmade durum wheat semolina pasta obtained by producing little irregular and rustic spheres with a very original taste due to the natural drying and toasting.
In Sardinia, the fregola is eaten with fish soups: the most famous receipt is “fregola con le arselle” (fregola with clams), but it is eaten with tomatoes and meat sauce, too. The simpler way to cook it is boiling it as the pasta and then cooking until cream with a sauce. A more polished way is cooking it as saffron risotto, or risotto with sausages and artichokes.
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